Gode rum

Der er flere rum som er vigtige i huset, og hvilke rum der er de vigtigste afhænger i høj grad af dem der bor i huset.

For nogen er køkkenet det vigtigste rum, for andre er det stuen. Nogen mener at hobbyværelset er vigtigst mens andre mener det er soveværelset.

Køkken/Alrum

I de fleste nyere huse er køkkenet ikke bare et køkken men er et Køkken/Alrum, hvor der er plads til at der kan laves mad, spises, laves lektier, spille spil, lytte til musik og meget andet.

Hobbyværelset
Arbejdsværelset eller hobbyværelset hvor der kan arbejdet med strik, syning, malerier og mange andre hobbyting er et rum hvor mange slapper af fra hverdagens stress og jag. Ofte er kvinders hobbyrum inde i huset, mens mandens hobbyrum oftere bliver ude i garagen eller skuret, hvor der er plads til lidt større maskiner og hvor det ikke gør helt så meget at det roder og støver lidt.

Ude i hobbyrummet i skuret bliver der ofte arbejdet med større gør det selv projekter med brug af masser af værktøj og maskiner.

Blandt de brands der laver maskiner og værktøj til det udendørs hobbyområde kan nævnes

  • Bahco
  • Dewalt
  • Makita
  • Bosch

Men der er selvfølgeligt også mange andre producenter af godt værktøj og gode maskiner til gør det selv hobby projekterne.

Der findes flere steder hvor du kan få inspiration til egne hobby / gør det selv projekter som Hobby Hullet eller mange andre.

Stuen
Dem der ikke finder ro ved at læse en bog eller gå i gang med hobbyprojekter, finder ofte ind i stuen foran fjernsynet efter aftensmaden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar