Bygge hus

Få hjælp, gode råd og vejledning når du vil bygge hus.

Her på siden har vi samlet en masse informationer omkring byggefirmaer, forskellige hustyper og gode råd hvis du ønsker selv at bygge et hus, hvad du skal gøre for at bygge et billigt hus om du skal bygge et hus i træ, mursten eller andre materialer.

Har du fået gode erfaringer med at bygge hus må du meget gerne dele dem med alle os andre som interesserer os for at bygge huse.

I menuen i venstre side finder du en lang række byggefirmaer som du kan tage kontakt til hvis du ønsker at få et tilbud fra dem. Det er ikke alle som kun beskæftiger sig med nybyggeri, så skal du have lavet en tilbygning, en ombygning eller lignende vil du også kunne benytte nogen af disse byggefirmaer.

1 kommentar:

  1. Jeg har lige budt på en lejlighed i kbh området, som jeg håber, jeg får. Får svar inden slutingen af denne uge. Det er en super fin lejlighed, som trænger til en kærlig hånd. Jeg vil skulle igang med et større renoveringsopgave, hvilket er fint. Det eneste problem er, at jeg ikke har råd til at betale husleje flere steder, så jeg opsiger min nuværende lejlighed, hvis jeg får køberetten på lejligheden. Det vil dog også betyde, at jeg vil være nødsaget til at flytte alle mine ejendele et eller andet sted hen. Jeg har overvejet et lagerrum et sted tæt på hvor jeg bor. det eneste som er sådan super tæt på, er Pelican self storage ( https://pelicanselfstorage.dk/lager ). ved ikke om nogen kender det, men det er sådan et grønt logo og jeg ved ikke noget om dem, men synes det giver mening, i forhold til at det kun er for 4-6 måneder, som jeg har behov for det. Jeg er ret interesseret i at hør, om nogen har erfaring med dem, eller evt har andre ideer/alternativer? Er der evt. nogen som lejer et rum ud til opbevaring i en periode? det skal bare være sikkert. Jeg mangler derudover også både en vvs'er og en elektriker. Kender ikke rigtig nogen selv, men håber lidt på, at nogen kan hjælpe mig lidt på vej med gode udtaleleser o nogen osv.? :)

    SvarSlet