torsdag den 29. oktober 2015

Rens alger af fliserne

Når der lægges betonfliser rundt om et nyt hus, ser det rigtigt fint ud, men det kan gå hurtigt med at de flotte grå fliser bliver misfarvet af alger, mos eller flisepest.

Et skyggefuldt sted, vil algerne allerede kunne ses efter en vinter, hvis man ikke laver en forebyggende flisebehandling.

Det kræver heldigvis ikke meget at skulle undgå alger på fliserne. En præventiv algebehandling er lige hvad der skal til. Det kan være i slutningen af august, hvor fliseterrassen bliver algebehandlet. Algebehandlingen trænger dybt ind flisernes overflade. Her bliver det aktiveret når det regner, og det bekæmper hermed algefremkomsten over hele efteråret og vinteren, så fliserne fremstår som nye og fine til foråret.

Hvis fliserne er blevet medtaget og grimme af alger, kan en fliserens være nødvendig, men undgå at bruge højtryksrensning på fliserne. Højtryksrensning af fliser vil ødelægge overfladen, og det giver større mulighed for at algerne får fat. Det betyder at der meget hurtigt vil bliver meget grønne fliser efter en højtryksrensning.Fliserensning af professionelle eller med lav tryk


Rens fliserne med lavt tryk, eller bestil professionelle til rensning af fliserne, så flisearealet får en god og professionel flisebehandling.

Ved at rense fliserne ved lavt tryk, ødelægges overfladen ikke, og flisebelægningen holder sig pæn i længere tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar