fredag den 30. oktober 2015

Lej en container til byggepladsen

Når der skal bygges hus er det godt at have et tørt og aflåst sted til at stille byggematerialer, maskiner, værktøj og lignende.

Der skal bruget meget forskelligt værktøj og mange forskellige maskiner i forbindelse med byggeriet, og både værktøj og maskiner har en høj værdi og derfor er de også attraktive for tyve.

En container er en god, billig og fleksibel mulighed for at låse dyrbare maskiner og værktøj inde tæt ved byggepladsen.

Der findes flere forskellige typer af materialecontainere og værktøjscontainere til byggepladserne. En traditionel standard 20 fods container er god til opbevaring af værktøj, mens en sidedørscontainer er rigtig god som materialecontainer.

Med en forsikringsgodkendt lås er materialer, maskiner og værktøj godt beskyttet mod tyve, mens containeren i sig selv beskytter godt med regn og vind.

Ved at leje en container frem for at købe den, skal du ikke selv sørge for transport til og fra byggepladsen. Det er nemt at skalere op og ned i forhold til hvor mange containere der er behov for. Du skal heller ikke tænke over vedligeholdelse af containeren når du lejer den.

Har du brug for at opbevare mange ting på byggepladsen kan du også leje en større 40 fods container.

Længden af en 20 fods container er ca. 6 meter, mens længden af en 40 fods container er ca. 12 meter.

Er der ikke brug for meget opbevaringsplads kan du også nøjes med den lille 10 fods container som måler ca. 3 meter i længden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar