Flyt som flyttemænd

Det er dyrt at flytte, og derfor er det mere end træls at punge ud med 20.000 kroner eller mere for en professionel flyttemand. De fleste af os har brug for de penge til nye gardiner, møbler og maling, og derfor er det fristende at spare maksimalt på flytningen og køre det hele frem og tilbage på traileren ad flere omgange.

Du kan spare dig fattig

Prisen for gør-det-selv-flytningen kan dog være alt for høj. For det første er det uhyre slidsomt arbejde at flytte i flere omgange. For det andet er det næsten 100% sikkert, at noget går i stykker undervejs, og så har man ikke sparet noget alligevel.

Her er en ny mulighed

Vil du flytte sikkert, enkelt, professionelt og alligevel superbilligt, så er det bedste alternativ til de gammeldags flyttemænd at leje en flyttecontainer. Konceptet er indlysende: Man bestiller en container, der ankommer til den bolig, man skal flytte fra. Så fylder man den med møbler og indbo, hvorefter hele molevitten bliver hentet og i ét hug transporteret til den nye bolig. Her kan man så tømme containeren igen uden at ha’ det mindste travlt. Prisen på denne type flytning er overraskende lav, fordi man selv står for nedpakning. Dermed slipper man også for at ha’ fremmede til det arbejde. Med en flyttecontainer er det ikke længere et mareridt at flytte – det bliver let, enkelt og billigt.

Se mere her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar